Op zoek naar uitdaging?

Als engineer voor Integreater werk je zelfstandig bij één of meerdere opdrachtgevers aan projecten. Veelal zijn dit projecten waar we oplossingen realiseren voor complexe problemen op onderwerpen als Infrastructure as Code, containerisatie en monitoring. Onze opdrachtgevers zijn organisaties die verantwoordelijk zijn voor deze vitale infrastructuur van Nederland en organisaties die gerelateerd zijn aan de vitale infrastructuur. Met een team van ruim 300 professionals om je heen, is er  geen automation vraagstuk waar wij het antwoord niet op weten.

De kennis en kunde die ons tot kennisautoriteit maakt, zit bij ons team van professionals. Wij ondersteunen jou dan ook om je te blijven ontwikkelen, zowel op technisch als op persoonlijk gebied. Wij hebben een eigen leeromgeving en zijn initiatiefnemer van een Academy (Stichting Praecellenti) waarmee we jou de mogelijkheden bieden om te groeien. En of je nu een zeer ervaren professional bent of een startende professional; we bieden je alle faciliteiten die je nodig hebt om het maximale in jezelf naar boven te halen. Hierbij leren we ook vooral veel van elkaar.

Wij zetten ons maximaal in, streven naar het beste resultaat, en hebben professionele nieuwsgierigheid. We hebben de wil om steeds weer grenzen op te zoeken, en het lef om ergens voor te gaan, bij tegenslag weer op te staan, en het daarna beter te doen. Wil jij onderdeel uitmaken van dit professionele team?

Interesse? Kom kijken naar de mogelijkheden.